Enter your keyword

Política de privacitat

Introducció

Suministres Agrícoles Jardicamp és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra política de privacitat exposa els procediments que aplica Suministres Agrícoles Jardicamp a la informació enviada per Internet en relació amb la manipulació de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta política de privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de Suministres Agrícoles Jardicamp (que des d’ara anomenarem lloc).

Com s’utilitza la seva informació?

Suministres Agrícoles Jardicamp no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers, tret que vostè ho autoritzi o Suministres Agrícoles Jardicamp estigui obligat a fer-ho per llei. Suministres Agrícoles Jardicamp no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les que s’han descrit aquí sense comunicar-li prèviament, per tal que vostè en pugui rebutjar la possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de Suministres Agrícoles Jardicamp (incloses les empreses filials i associades) i/o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per consolidar l’emmagatzematge de dades o per simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o col·laboradors de Suministres Agrícoles Jardicamp estan subjectes a la nostra política de privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

Quina informació recopilem?

Informació no personal

Quan visiti el nostre lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, sí que recopilem i reunim informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en el qual han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre d’altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre lloc i a conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.

Informació personal

En alguns espais del lloc de Suministres Agrícoles Jardicamp, vostè pot enviar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a algun dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. Suministres Agrícoles Jardicamp utilitza totes aquestes dades per comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un servei millor.

Per què recopilem la seva informació personal?

Llistes de correu

En ocasions, Suministres Agrícoles Jardicamp ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de Suministres Agrícoles Jardicamp, tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.

Com protegim la seva informació?

Per impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet.

Accés a la seva informació

Vostè té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi’s en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu administracio@suministrosjardicamp.com

Llocs webs de tercers

La nostra política de privacitat només s’aplica als espais del lloc web controlats per Suministres Agrícoles Jardicamp, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la política de privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. Suministres Agrícoles Jardicamp no ha revisat tots els llocs web de tercers, no en té cap control i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, Suministres Agrícoles Jardicamp no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.

Aquest mes toca plantar...

Melons, pastanagues, albergínies, naps, cogombres, síndries, moresc, julivert, bajoques, tomaqueres, pebrers i ravens.

Aquest mes collirem...

Albergínia, all, alls tendres, bolets, carbassó, ceba, cogombre, enciam, endívia, mongeta tendra, pastanaga, pebrot, rave, tomàquet, albercoc, bacores, cirera, llimona, maduixa, nectarina, nespra, pera de Sant Joan, préssec, pruna i síndria.

Aquest mes tractarem...

AVELLANER: S’han de vigilar els primers atacs d’aranya mirant el centre dels avellaners ii tractar en cas d’infecció.

VINYA: Amb temperatures mitges i humitats altes el risc de Mildiu augmenta, per tant, cal protegir les plantacions d’ara en endavant.

PRESSEGUER: Aplicar un tractament quan apareixin els primers símptomes de pugó i per evitar que es taqui el fruit es pot aplicar un tractament contra la cendrosa.

NOGUERS, PERERS I POMERS: En aquesta època el risc de carpocapsa és molt elevat. S’han d’aplicar tractament cada 15 dies.

OLIVERES: Les infeccions de Repilo són continuades i s’ha de tractar per evitar que la malaltia proliferi. Hem de vigilar els Prays i tractar en cas d’alta població.

PATATES: Per fer front al Mildiu les plantes han de quedar completament protegides fent un tractament, que, es pot combinar amb un tractament contra l’escarabat.

TOMAQUERES: Mildiu i altres bacteries afecten aquests cultius. Recomanem aplicar tractaments sistèmics.

ENCIAM: Per lluitar contra el Mildiu aplicarem tractaments de manera curativa i preventiva.

Aquest mes toca plantar...

Melons, pastanagues, albergínies, naps, cogombres, síndries, moresc, julivert, bajoques, tomaqueres, pebrers i ravens.

Aquest mes collirem...

Alls tendres, carxofa, ceba, enciam, endívia, espinacs, espàrrecs blancs, fava, mongeta tendra, rave, xicoira, llimona, maduixa, préssec i taronja.

Aquest mes tractarem...

AVELLANER I AMETLLER: En el moment que es formin les primeres colònies de pugó s’ha d’aplicar un tractament per evitar que proliferin.

PRESSEGUER: Aplicar un tractament quan apareixin els primers símptomes de pugó i per evitar que es taqui el fruit es pot aplicar un tractament contra la cendrosa.

VINYA: El primer tractament per fer front a la cendrosa s’ha de fer quan el brot tingui uns 15cm i el segon quan la flor estigui mig esclatada. Per evitar la possible aparició del Mildiu es recomana aplicar un tractament.

PATATES: Per fer front al Mildiu les plantes han de quedar completament protegides fent un tractament, que, es pot combinar amb un tractament contra l’escarabat.

POMERES, PERERES I NOGUERS: Per evitar la Carpocapça i la Bacteriosis es poden fer tractaments quinzenalment.

ALLS I CEBES: En els cultius de cebes i alls es poden fer tractaments de caràcter preventiu per evitar l’aparició de Mildiu.

ENCIAM: Abans del capdellat és molt recomanable aplicar un tractament preventiu que eviti l’aparició de pugó.

Aquest mes toca plantar...

Enciam, julivert, ravens, pastanagues, carabassons, espàrrecs, pebrots, tomàquets, bajoques, albergínies, melons, síndries i api.

Aquest mes collirem...

Alls tendres, api, bleda, bròquil, carxofa, ceba, enciam, endívia, espinacs, espàrrecs blancs, fava, pèsol, remolatxa, xicoria, llimona i taronja.

Aquest mes tractarem...

OLIVERA: Moment òptim per a fer un tractament contra el repiló o la caparreta, ja sigui abans o després de la floració.

AVELLANER: Per tal d’evitar el badoc i el pugó es pot realitzar un tractament entre la tercera i la sisena fulla.

PRESSEGUER I NECTARINA: Època en la que pot aparèixer arrufat si es produeixen baixes temperatures i humitats altes, cendrosa o pugó.

FAVERES: L’aparició de pugó negre és habitual en aquest cultiu i moment de l’any. Aplicarem un tractament en cas que apareixi.

PATATA: Es recomana aplicar tractaments per tal de lluitar contra el mildiu ja que aquest apareix freqüentment en condicions d’humitat i temperatures mitjanes.

ENCIAM: És preferible que abans que tanqui la flor s’apliquin tractaments preventius contra el pugó.

ALLS I CEBES: Són cultius vulnerables al mildiu i als trips i per tant es recomanaaplicar tractaments per lluitar-hi.

TOMÀQUET: Aplicarem tractaments setmanals per tal de lluitar contra la tuta absoluta.

Aquest mes toca plantar...

Julivert, ravens, tomaqueres, enciams, albergínies, pebrers, carabassons, cogombres, pastanagues i bajoques.

Aquest mes collirem...

Alls tendres, api, bleda, bròquil, calçot, carxofa, col, endívia, enciam, espinacs, espàrrecs de marge, fava, fonoll, pèsol, porro, remolatxa, xicoria, llimona, mandarina, pomelo i taronja.

Aquest mes tractarem...

PRESSEGUER: Un cop la flor hagi fet eclosió és important no administrar cap tipus de tractament.

AMETLLER: Aplicar un tractament contra la Monília si apareixen ametllons a les branques o un tractament contra el pugó.

AVELLANER: Es pot aplicar un tractament per afavorir la brotació i disminuir el verdet.

OLIVER: S’han de fer tractaments preventius contra el repilo.

ENCIAM I CARXOFERA: Vigilar l’aparició de pugó i aplicar un tractament abans que tanqui la pinya.

PATATA: Per tal d’evitar el creixement de males herbes es pot aplicar un tractament herbicida.

Aquest mes tractarem...

Podar els arbres de fulla caduca com el presseguer, l'avellaner i els fruiters i realitzar un tractament preventiu contra els fongs
com l'Arrufat o l'Amonilia. Recordem que és molt important fer el tractament després de la poda per tal que el seu efecte sigui el desitjat.

Aquest mes toca plantar...

Pastanagues, bajoques, ravens, julivert, enciams, cebes, tomaqueres, pebrers i albergínies

Aquest mes collirem...

Api, bleda, bròquil, calçot, carxofa, col, col de Brussel·les, coliflor, endívia, escarola, espàrrecs de marge, fonoll,
nap, porro, remolatxa, xicoria, caqui, codony, kiwi, llimona, mandarina, poma, pomelo, taronja i xirimoia

Lluna nova

Bon moment per treure males herbes, plantar i adobar.
Podar arbres de fulla perenne per afavorir el seu creixement.

Lluna creixent

Aprofitem per trasplantar i sembrar plantes d'arrel i tubercles menys l'enciam, que es pot espigar donada la forta estimulació vegetativa de la fase creixent.

Lluna plena

És el moment de les collites i per plantar plantes de fruit.
Moment adequat per podar arbres de fulla caduca.

Lluna decreixent

És l'hora de les tasques de poda i fer-ho en arbres fruiters afavorirà la producció.